Nacházíte se v archívu roku 2023 - aktuální ročník naleznete zde.

Aktuality

Kia Czech na E-Mobilitě

23.2.2023

V rámci letošního ročníku E-Mobility jste mohli shlédnout krásná ekologická auta společnosti Kia Czech. Jak se automobilce a jejím partnerům u nás líbilo? 

Každý rok se Kia účastní mnoha důležitých konferencí a setkání, z nichž jedno takové se uskutečnilo 15.2.2023. Letošní diskuzní fórum na téma ekologizace dopravy a čisté mobility Moravskoslezského kraje se konalo na Černé Louce a poté měli účastníci možnost pokračovat v doplňkovém programu v Centru bezpečné jízdy na Librosu. Společnost AUTOBOND GROUP a.s. byla nesmírně potěšena, že byla přizvána k takové akci a mohla prezentovat vozy Kia společně se zástupcem importu panem Jakubem Řehounkem, který byl i jedním z přednášejících.

Celá akce byla dle našeho názoru velmi profesionální a pro nás určitě zajímavá příležitost oslovit s vozy KIA, které Vás věříme zaujaly.  Na polygonu se hosté proháněli za volantem elektrických vozů KIA EV6 nebo plug-in hybridního SUV KIA Niro, které jsme jim představili. Náročné, a přesto bezpečné prostředí polygonu umožnilo řidičům pod vedením instruktorů a našich prodejních specialistů dokonale poznat a srovnat vlastnosti vozů. A to bylo za nás třešničkou na dortu celé konference.

Pokud máte jakékoli dotazy či byste chtěli zpracovat individuální nabídku v rámci mimořádné dotace od Ministerstva životního prostředí prostřednictvím Státního fondu životního prostředí ČR, tak prosím kontaktujte fleetového manažera AUTOBOND GROUP a.s. Jakuba Šebka, tel.: 770 142 710, email: jakub.sebek@autobond.cz nebo se zastavte přímo na našem showroomu Kia v Ostravě Hrabové (Krmelínská 773/10, 720 00 Ostrava – Hrabová). 

Děkujeme za tuto příležitost a těšíme se na Vás při dalších akcích v Ostravě nebo v našem showroomu!

Tým Kia & AUTOBOND GROUP a.s.

Zpět

Generální partner




Hlavní partner




Partner




Mediální partner




Záštity

Vystavující

Pořadatel diskuzního fóra

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00
IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

 

Ředitel fóra

Jan Šumbera
+420 604 805 095
jan.sumbera@cerna-louka.cz

Odborný a programový partner fóra

Dalimil Frič
Ředitel Centra Bezpečné Jízdy LIBROS Ostrava
dalimil.fric@libros.cz

LIBROS OSTRAVA, spol. s r.o.
Palackého 1114
702 00 Ostrava - Přívoz
www.libros.cz 

 

Produkční a marketing fóra

Jana Jílková
+420 606 035 557
jana.jilkova@cerna-louka.cz